Tjenester

Lokalisering

Lokalisering av internasjonal programvare for det norske markedet, med oversettelse av brukerdokumentasjon, systemdokumentasjon og hjelpefunksjon i tillegg til ledetekster, menyer, knapper og brukermeldinger som benyttes i programvaren. I tillegg kan det foretas forutgående vurdering av programvarens egnethet og muligheter i det norske markedet, med konkurrentoversikt og prispotensiale.

Les mer: Lokalisering

   

Dokumentasjon

Utarbeidelse av brukerdokumentasjon for Windows-basert programvare med hjelpefunksjoner for integrering i programmet. Verktøyene som benyttes er RoboHelp eller Doc-to-Help etter kundens ønske. Arbeidet utføres i nært samarbeide med kundens utviklingsavdeling for programvare, som forutsettes å kunne produsere en kort beskrivelse av programmets omfang, funksjonalitet og formål.

Les mer: Dokumentasjon

   

Oversettelse

Oversettelse av teknisk og ikke-teknisk tekst til norsk fra engelsk, tysk og andre skandinaviske språk, samt til engelsk fra norsk. Ferdig oversettelse leveres på elektronisk format, eller etter annen avtale. Tjenestene kan omfatte utarbeidelse og vedlikehold av kundespesifikk terminologiliste, språkvask, veiledning i oppsett, formatering og layout, og generell veiledning i effektiv bruk av MS-Word. Her finner du også noen tanker og meninger om dataassistert oversettelse.

Les mer: Oversettelse