Velkommen til hjemmesiden for Per M. Bergvall

letters_1_yesSelvstendig næringsdrivende teknisk oversetter og konsulent innen dokumentasjon og lokalisering. Her finner du en kort presentasjon av hvilke tjenester jeg kan tilby; dette omfatter i all korthet oversettelse fra engelsk, tysk, dansk og svensk til norsk, samt oversettelse fra norsk til engelsk. Via samarbeidspartnere kan jeg også effektuere andre språk.

Mine klienter er både sluttbrukere i inn- og utland, og oversettelsesbyråer og lokaliseringsvirksomheter med hele verden som arbeidsfelt. Ta gjerne kontakt hvis du har et språk- eller dokumentasjonsproblem som du tror jeg kan hjelpe deg med.

Klikk her for å vise engelsk utgave - please click here for English ...

Kontaktinformasjon

Jeg arbeider ut fra hjemmekontor på Høybråten i Oslo, og er som oftest tilgjengelig på telefon. Mobiltelefonen er alltid ved min side, og viderekopling brukes aktivt, slik at jeg kan nås i prinsippet hvor og når som helst. Forespørsler og oppdrag anbefaler jeg at du sender som epost til adressen nedenfor. Eposten sjekkes kontinuerlig, nærmest alle dager i året, men ring gjerne hvis det står om minutter og sekunder.


Telefon: +47 221 442 00

Mobil: 900 46 455

Postadresse og besøksadresse:

Grindbakken 17
0764 Oslo

Epost:
Forespørsler og generell informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Fakturaspørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen